Beschrijving

Hoeve met losstaande bestanddelen, uit de 19de eeuw, waarvan het linkergedeelte thans door nieuwe bouw wordt ingenomen. Boomgaard en moestuin aan de rechterzijde, door een haag omringd.

Woonhuis met stal van zes traveeën onder zadeldak (nok parallel met de straat, Vlaamse pannen). Stijl- en regelwerk met witgekalkte lemen vullingen op gepikte bakstenen stoel. Zes gepikte stijlen, de andere delen der timmer zijn overkalkt. Twee beluikte vensters en twee deuren. Pannen beschieting der rechterzijgevel.

Haaks aangebouwde varkensstal van twee traveeën in leembouw onder zadeldak (Vlaamse pannen). Twee gekoppelde deurtjes.

Bakhuis van één travee: leembouw onder pannen zadeldak (nok loodrecht op de straat).