Beschrijving

Hoeve met losse bestanddelen, gelegen rondom een gedeeltelijk geplaveid erf, afgesloten door een inrijhek en met de straat verbonden door een gekasseide weg.

Ten noorden, bakstenen boerenburgerhuis van vier traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (mechanische pannen), uit de tweede helft van de 19de eeuw. Licht verhoogde begane grond met gecementeerde plint en kalkstenen keldergaten. Rechthoekige muuropeningen in vlakke kalkstenen omlijstingen.

Aanleunende stal onder steil zadeldak (Vlaamse pannen) tegen de linkerzijgevel, waarschijnlijk ouder dan het woonhuis.

Ten westen, waarschijnlijk aangepaste (verkorte ?) dwarsschuur van twee traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen); jaarsteen 1758. Verankerde, kalkstenen rondboogpoort (mogelijk herbruikt materiaal) en resten van kalkstenen hoekstenen aan de rechterzijde.