Pastoor Woestenborghslaan

Gemeente Vosselaar
Deelgemeente Vosselaar
Straat Pastoor Woestenborghslaan

• Inventarisatie Vosselaar (geografische inventarisatie: 01-01-1997 - 31-12-1997).

Beschrijving

Een straat, gelegen in het dorpscentrum; palend aan de westgevel van de Onze-Lieve-Vrouwekerk; pas in 1934 getrokken op eigendommen van de kerk; genoemd naar de bouwheer van de huidige neogotische kerk.

• DE KOK H., Gids voor het oude Turnhout en omgeving, Dl. 2. De omliggende gemeenten, Antwerpen-Amsterdam, 1980, p. 122.

Bron: De Sadeleer S. & Plomteux G. 1997: Inventaris van het cultuurbezit in België, Architectuur, Provincie Antwerpen, Arrondissement Turnhout, Kanton Turnhout,Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 16N1, Brussel - Turnhout.

Auteurs: De Sadeleer, Sibylle & Plomteux, Greet