Eenheidsbebouwing Au prince de Conde

Beschrijving

"Au prince de Conde" (zie gevelsteen van nummers 11, 13). Eenheidsbebouwing met als zijrisalieten opgevatte nummers 9 en 15; tussenliggende nummers 11 en 13 als elkaars spiegelbeeld; vier lijstgevels van samen negen traveeën en drie bouwlagen, onder gecombineerde bedaking, gedateerd "ANNO/1883" (zie gevelstenen nummers 9 en 15).

Bakstenen gevelwand gemarkeerd door gecementeerde muurbanden en getoogde of rechthoekige vensters al dan niet met blind boogveld. Nummer 15 met bewaarde pui, waarvan de traveeën geritmeerd zijn door eenvoudige pilasters die een houten kroon- en tandlijst dragen.