Hoeve met losstaande bestanddelen

Kleine hoeve met losstaande bestanddelen, uit het midden van de 19de eeuw.

Twee tegenover elkaar gelegen bakstenen gebouwen onder zadeldaken (nok loodrecht op de straat, Vlaamse pannen voor het dienstgebouw). Rechts van het erf, woonhuis met stal, zeven traveeën en één bouwlaag. Gecementeerde plint; baksteenfries onder de dakrand. Gewijzigde muuropeningen. Kleine venters in houten omlijsting in de achtergevel. Zijgevel aan straatzijde met aandak en muurvlechtingen.

Dwarsschuur en stal (?), voorzien van een bakstenen rondboogpoort en een staldeur onder houten latei. Zijgevels met aandak en vlechtingen.