Burgerhuis, gedateerd 1907

Beschrijving

Dubbelhuis van drie traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (mechanische pannen), jaartal 1907 (tegelpaneel op borstwering). Baksteenbouw met geelgeglazuurde voorgevel. Gekleurde baksteen voor banden en boogomlijstingen. Tegeltableaus met art-nouveau-inslag, voorstellende plant- en bloemmotieven.

Bron     : Plomteux G., Steyaert R. & Wylleman L. 1985: Inventaris van het cultuurbezit in België, Architectuur, Provincie Antwerpen, Arrondissement Antwerpen, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 10N1 (A-He), Brussel - Gent.
Auteurs :  Wylleman, Linda