Kasteeldreef

Beschrijving

Dreef vanaf de Oostendesteenweg tot aan de Moerdijkstraat, het verlengde van deze dreef ten westen van de Moerdijkstraat geeft uit op het "Kasteel Rozendahl" (Moerdijkstraat nummer 171). De dreef is aangeplant met een dubbele rij eiken. Aan het kruispunt van de dreef met de Moerdijkstraat staan ook nog twee linden.

De dreef heeft wellicht een relatie tot "Kasteel Rozendahl" zie bewaarde balie ter hoogte van de Oostendesteenweg. De dreef loopt door landelijk gebied, een kleine hoeve langs de dreef behoort kadastraal tot de Oostendesteenweg (nummer 127).

Auteurs: Vanneste, Pol; Gilté, Stefanie