Schapenstraat

Beschrijving

Straat in het meest westelijke punt van de gemeente in het gehucht Goudveerdegem, lopend in noordelijke richting vanop de Galgestraat op de grens met Sint-Martens-Lennik (Lennik) tot in Wambeek (Ternat). Heden met voornamelijk vrijstaande villabouw uit de tweede helft van de 20ste eeuw. Schapenstraat nummer 53 is het voormalige woonhuis met bijgebouwen bij de verdwenen Vonkaertmolen.

• VERMEULEN S. (red.) 2010: Verdwenen Dilbeekse molens, Monumentenmap uitgegeven door het gemeentebestuur van Dilbeek naar aanleiding van Open Monumentendag op zondag 12 september 2010, Dilbeek.

Auteurs: Verwinnen, Katrien