Houtkant langs zijbeek Gulp

Beschrijving

De houtkant langs de zijbeek van de Gulp bestaat uit hakhout van gewone hazelaar, een oude knotboom van zomereik met omtrek 400 cm, hakhout van Canadapopulier, hakhout van gewone esdoorn met een omtrek tot 650 cm, knotbomen van gewone esdoorn waarvan één met omtrek 300 cm, hakhout en opgaande bomen van zoete kers, eenstijlige en tweestijlige meidoorn, ruwe berk, knotbomen en hakhout van gewone es. Er is één zeer zware hakhoutstoof van gewone es van ongeveer 800 cm. Schietwilg, roos, boswilg en knotbomen, hakhout en opgaande bomen van zwarte els komen voor. Er is eveneens een Dassenburcht aanwezig.

Auteurs: Van der Linden, Geert; Vanmaele, Nele