Beschrijving

Boerderij met losstaande bestanddelen, oorspronkelijk horend bij het kasteel (zie beschilderde luiken). Langgestrekt woonstalhuis met oudere kern, ten oosten haaks hierop houten 19de-eeuwse langsschuur, ten zuiden zeer brede recente bakstenen langsschuur onder zadeldak (golfplaten, nok parallel aan het woonhuis).

Bakstenen, witgeschilderd woonstalhuis met gepikte plint, totaal zes traveeën onder zadeldak (nok parallel aan de straat, Vlaamse en mechanische pannen) met aandaken, vernieuwde dakkapellen. Eveneens vernieuwde deels beluikte kruiskozijnen en rechthoekige deur onder bolkozijn. Houten langsschuur onder afgewolfd pannen zadeldak (nok loodrecht op de straat).

Auteurs: Steyaert, Rita

De "vernieuwde dakkapellen" zijn er niet meer.