Beschrijving

Op hoek met Europalaan; voormalige tweegezinswoning van circa 1900, ingeplant op afgepaald en met gras begroeid domein met rechthoekig langsschuurtje (nok parallel aan de straat) uit de eerste helft van de 20ste eeuw aan zuidzijde. Rechthoekig gebouwtje met noordgevel van oorspronkelijk zes traveeën, heden drie, en één bouwlaag onder zadeldak (cementpannen). Verankerde baksteenbouw op gecementeerde plint, baksteenfries onder daklijst. Rechthoekige muuropeningen met afgeronde bovenhoeken, beluikte vensters en gesinterde bakstenen omlijsting; bewaard houtwerk. Gedichte vensters en deur in de linker travee. Vernieuwde westelijke zijgeveltop; zuidgevel met rechthoekige muuropeningen, houten lateien.

Auteurs: Wylleman, Linda