• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Hoeve

Beschrijving

Boerderij met omhaagd erf, oud woonhuis ten westen, stallen ten westen en ten noorden. Ten oosten werd in 1936 een rood bakstenen woonhuis van twee bouwlagen onder zadeldak toegevoegd. Ten westen, het oorspronkelijke, witgeschilderde boerenhuis van één bouwlaag en drie traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen, nok haaks op straat). Verankerde baksteenbouw met rechthoekige vensteropeningen en getoogde deur. Beluikte en getraliede vensters. Verankerde bakstenen stallingen onder pannen zadeldaken (nok haaks en parallel met straat) ten westen en ten noorden, laatstgenoemde met horizontale houten beplanking aan zuidgevel. Gekasseide stoep aan erfzijde.