Teksten van Burgerhuizen in cottagestijl

Cottage-huizen ()

Nummer 4, 6, 8. Vrij kleurrijk ensemble gevormd door aanpalende cottages; alle met verhoogde begane grond, bereikbaar via bordes. Groen-wit beschilderd houtwerk bij nummer 4 en 8; rood-wit bij nummer 6.

Auteurs:  Delepiere, Anne Marie; Lion, Mimi

Sunny days ()

Nummer 6, zogenaamd "Sunny days". Enkelhuis onder overkragend zadeldak; vooruitspringende linker travee tengevolge trapezoïdale erkers; rechts inkom met bekronend balkon en luifel aansluitend bij bovenerker. Gootlijst met afhangend houten "kantwerk" .

Nos Maggi ()

Zogenaamd "Nos Maggi". Accent tengevolge middenrisaliet bestaande uit rechthoekige erker met bekronende balkons en luifel onder afdekkende puntgevel. Houten sierelementen zie nummer 6.