Beschrijving

Vervallen dubbelhuis van vijf traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (Vlaamse pannen), in de tweede helft van de 19de eeuw te dateren. Voorheen bepleisterde en beschilderde lijstgevel op arduinen plint. Rechthoekige vensters op doorlopende arduinen lekdrempels; zonneblinden op de begane grond. Licht vooruitspringende middentravee met rechthoekige vleugelpoort met afgeronde bovenhoeken, in een geprofileerde bepleisterde omlijsting met arduinen neuten en klein kwarthol beloop; bewaard houtwerk; bekronend rechthoekig balkon op twee uitgewerkte consoles; fraai gietijzeren hek. Gevelbekroning door gekorniste kroonlijst op tanden en klossen.

Auteurs: Demey, Anthony