• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Burgerhuis

Beschrijving

Dubbelhuis met voortuintje, drie traveeën en twee + drie bouwlagen onder, deels afgeschuind, plat dak, uit het eerste kwart van de 20ste eeuw (volgens kadaster).

Bakstenen lijstgevel met decoratief en functioneel gebruik van natuursteen en witte baksteen. Bredere en iets hogere linker travee, verdiepte gevelhoge nis. Rechthoekige muuropeningen, overluifelde deur met rondbogig bovenlicht. Ommuurde voortuin.

Auteurs: Steyaert, Rita

Aanvullende informatie

Wijzigingen aan de gevel: de linkse travee werd verhoogd en voorzien van een trapgevel. Het platte dak werd vervangen door een zadeldak.