Ensemble van burgerhuizen

Beschrijving

Ensemble van drie identieke enkelhuizen van drie traveeën met drie bouwlagen en doorlopend zadeldak (pannen), uit het vierde kwart van de 19de eeuw. Bepleisterde en geschilderde voorgevels met imitatiebanden tussen de arduinen plint en puilijst (recent ontpleisterd). Centraal gemarkeerde bovenverdieping met houten erker op consoles en bekronend ijzeren balkonhek voor het met imitatiebanden verrijkt middenrisaliet op de bovenste verdieping. Rechthoekige omlijste vensters met sluitsteen en doorgetrokken arduinen lekdrempels op panelen. Doorlopend hoofdgestel.