Burgerhuis ontworpen door Jules Lippens

Beschrijving

Ver achterin gelegen alleenstaand burgerhuis met art-decogetinte voorgevel van circa 1925 (vermoedelijk naar ontwerp van architect J. Lippens).

Gecementeerde voorgevel van twee traveeën en twee bouwlagen gemarkeerd door een driezijdig uitgebouwde venstertravee en smalle deurtravee met typische art-decopanelen boven de deur en in de borstwering. Aflijnende houten kroonlijst en decoratief uitgewerkte geveltop met centraal drielicht gevat tussen versierde hoekpilasters. Houten erker in de rechter zijgevel.