Eenzijdig bebouwd steegbeluik

Beschrijving

Heden eenzijdig bebouwd steegbeluikje achter smalle overbouwde toegang. Resterende vier huizen van een binnenblok van tien huizen van 1846. Beluikhuizen van twee bouwlagen, twee traveeën met repeterend schema, onder zadeldak (pannen). Verankerde en gewitte gevel op gepikte plint met getoogde muuropeningen. Benedenvensters met hardstenen dorpel, bovenvensters met tegeldorpel. Nummer 186: gecementeerd en met schijnvoegen en rechthoekige muuropeningen. Fraaie gietijzeren waterpomp rechts van de toegang.