Beschrijving

Breedhuis van zes traveeën met twee bouwlagen onder zadeldak (Vlaamse pannen), daterend uit het midden van de 18de eeuw. Bepleisterde en beschilderde voorgevel met twee hoger oplopende middentraveeën, uitgewerkt als klokgevel met schouderstukken en bekronend gebogen fronton met siervazen. Horizontaal belijnde gevel met kordon en geprofileerde lijst onder de gootlijst. Rechthoekige deur en vensters gevat in platte banden die doorlopen over de borstweringen en penanten. Bovenverdieping met licht geaccentueerde tweede en vijfde travee met deurvenster en ijzeren leuning.

Auteurs : Bogaert, Chris, Lanclus, Kathleen, Verbeeck, Mieke