Neogotische kapel

Beschrijving

Eertijds vermoedelijk behorend bij nummer 31, circa 1900 ingenomen door de "Vereniging der helpsters van de zielen van het vagevuur". Heden "Psychomedisch centrum voor het vrij onderwijs". Grosso modo aangepaste gebouwen doch behouden neogotische kapel van circa 1900. Eénbeukige kapel met driezijdige apsis onder afgewolfd zadeldak (leien) met klokkentorentje. Aan de straatkant puntgevel met hooggeplaatst spitsboogvenster voorzien van maaswerk. De apsis met eenvoudige spitsboogvensters is aan de begane grond opengewerkt tot galerij zodat de bovenbouw rust op drie pilasters. Roosvensters onder de gootlijst van de zijgevel.