Pastorie Heilige Dominicuskerk

Beschrijving

Pastorie op vierkante plattegrond, qua bouwtrant aansluitend bij de achterin gelegen Sint-Dominicuskerk van circa 1965. Gelegen op een hoekperceel en omringd door een beboomde tuin. In de helling uitgewerkt, waardoor de eerste verdieping met inkom zich op het straatniveau bevindt. Kubusvormig volume, bepleisterde betonbouw van drie traveeën en twee bouwlagen onder plat dak, met centraal op het dak blinde verhoging bekleed met leien. Lijstgevels met op elkaar aansluitende T-vormige vensters met kruisvorm in het midden. Met aluminium beklede lekdrempels.

Auteurs: Thomas, Hans