Hoekgebouw ontworpen door R. Schellinck

Beschrijving

Alleenstaand huis op de hoek van de Walpoortbrug en de Ketelvest. Cirkelvormig uitgebouwde voorpartij met drie bouwlagen en plat dak, op het balkon van de bel-etage gesigneerd "R. Schellinck, architecte", uit de eerste helft van de 20ste eeuw. Baksteenbouw verfraaid met beschilderde faiencetegels. Winkelpui op de begane grond. Bovenverdieping gemarkeerd door omlopende balkons voor de rechthoekige deurvensters. Zijgevel uitziend op het water met zichtbare kelderverdieping en twee ongelijke traveeën met brede gecementeerde erkers in de tweede travee. Zijgevel in de Ketelvest van zeven traveeën, twee deuren en vensters met glas in lood in de drie laatste traveeën.