Modernistische woning naar ontwerp van Raymond Caul

Beschrijving

Modernistische woning gesigneerd "Raymond Caul Arch. D.E.S.L. 1939", gelegen in grote omringende tuin. Vrijstaand witgeschilderd kubusvormig volume van twee bouwlagen onder plat dak, getypeerd door een afgeronde hoek links van het verdiepte portaal. Baksteenbouw met opgevulde stootvoeg om horizontaliteit te benadrukken, bovenste gedeelte van de gevel is bepleisterd.

Rechthoekige vensters en deur met betonnen lateien en lekdrempels van keramische tegels. Rond venstertje links van de inkom. Bewaard schrijnwerk, vernieuwde garagepoort. Beraapte kroonlijstzone.