Dorpscafé

Beschrijving

Dorpscafé van het dubbelhuistype. Hoekhuis van één bouwlaag en zeven traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen), uit de eerste helft van de 19de eeuw. Overkalkte baksteenbouw op gecementeerde plint. Rechthoekige beluikte vensters met houten lateien en kalkstenen lekdrempels. Drie rechthoekige deuren, eveneens onder houten lateien, en cafédeur voorzien van een tochtportaal. Verzorgd houtwerk.

Aanvullende informatie

Enkel de linkse helft van het dorpscafé bleef bewaard, maar werd ingrijpend gerenoveerd. De drie linkse traveeën werden gesloopt.