Beschrijving

Hoeve met losstaande bestanddelen, uit de 19de eeuw(?). Gebouwen onder zadeldaken (Vlaamse pannen), gegroepeerd rondom een rechthoekig erf.

Ten noorden, woonhuis en stal van zes traveeën onder mank zadeldak (nok loodrecht op de straat). Stijlen regelwerk met lichtblauwgekalkte lemen vullingen op gepikte plint met zeer lage bakstenen stoel. Gepikte stijlen (zeven) en tussenstijlschoren: in de vierde travee tegen de vierde ankerbalk en in de zesde travee tegen de vijfde ankerbalk. Twee beluikte vensters en twee lage, benagelde, opgeklampte deuren. Linkerzijgevel gedeeltelijk versteend en voorzien van een pannen beschieting.

Ten zuiden, stalschuur van drie traveeën. Leembouw met gepikte timmer. Laag, rechthoekig opgeklampt poortje. Aangebouwde varkensstal haaks op de laatste travee, volledig in baksteenbouw vernieuwd.

Ten zuidoosten, bakstenen bakoven, die de plaats van het oorspronkelijke bakhuis aanduidt.