Hoeve losse bestanddelen

Hoeve uit de 19de eeuw, gelegen op een door een haag afgezoomd pand.

Ten noorden, boerenhuis van drie traveeën onder schilddak (nok evenwijdig aan de straat, Vlaamse pannen). Overkalkt stijl- en regelwerk met lemen en bakstenen vullingen op een lage bakstenen stoel, op de meeste plaatsen verhoogd, en een gepikte plint. Herbruikte timmer. Driehoekig houten fronton met vierpasmotief boven de middentravee. Twee beluikte vensters, twee zolderluiken en een deur met bovenlicht. Gelijkaardige, doch versteende achtergevel, met gedichte deur. Pannen beschieting der linker zijgevel.

Ten zuiden, stal-schuur van twee traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen). Overkalkte leembouw op een verhoogde en gepikte bakstenen stoel. Een zolderluik en twee deuren.

Ten oosten, haaks aangebouwde, bakstenen stal van vier traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen); rondboogdeurtje in de zijgevel.