Woonhuis

• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Woonhuis

Beschrijving

Nrs. 2-4, 10-12 (thans één woning). Lage tweewoonsten in ommuurde, oplopende voortuintjes. Gekoppelde smalle enkelhuizen in spiegelbeeldschema, onder afgewolfde zadeldaken (n // straat, mechanische pannen, klimmende dakvensters), uit de jaren 1920. Verankerde rode baksteenbouw, vroeger op gecementeerde plint. Twee rechth. middenvensters onder betonnen latei met erboven gevelsteen, tussen in- en uitzwenkende muurpartijen met rondbogige portalen. Vernieuwd houtwerk bij nrs. 2-4 . Portaal van nr. 10 vervangen door groot rondboogvenster. Zijgevels gemarkeerd door een erker (266).