Hoekhuis in neoclassicistische stijl

Beschrijving

Neoclassicistisch hoekgebouw van drie bouwlagen met plat dak uit het eerste kwart van de 20ste eeuw, bestaande uit twee lijstgevels van drie traveeën en een afgeronde hoektravee. Natuurstenen gevel op een hardstenen plint; gevel in de Sint-Martenstraat met kelderverdieping en bel-etage. Geledingen horizontaal gemarkeerd door hardstenen cordons en borstweringen met panelen en balustrades. Per travee verticaal doorlopende vensteromlijstingen. Bredere zijtravee en hoektravee met twee- en drielichten en loggia. Rechthoekige bovenvensters bekroond met entablement. Gevelbeëindiging met hoofdgestel en gekorniste kroonlijst op klossen.