Twee gekoppelde stadswoningen

Beschrijving

Twee gekoppelde enkelhuizen van elk twee traveeën en twee bouwlagen, onder zadeldak (nok parallel aan de straat, Vlaamse pannen), uit de 17de eeuw. Verankerde bakstenen lijstgevel met gecementeerde plint en met verwerking van zandstenen voor de vensterdorpels en -stijlen en negblokken. Twee bolkozijnen als dakvensters boven de twee middentraveeën met trapgevel (4 trappen + topstuk) met oculus. Stenen kruiskozijnen met gedeeltelijk gerestaureerde kruisen en gekoppelde ontlastingsboogjes. Rechthoekige deuren met tussendorpel op consoles en bolkozijn als bovenlichten. Onderbroken hangende goot.