Beschrijving

Voormalige hoeve, nu landhuisje met behouden losse hoevegebouwen. Boerenwoning (ten noordwesten) met gewitte gevels op gepikte plint onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat), daterend van circa 1800. Verankerde voorgevel van zes traveeën met aflijnende bepleisterde kroonlijst. Laag getoogd deurtje in de tweede travee. Rechthoekige vensters met luiken voorzien van ovale lichtopening. Blinde vijfde travee. Zijgevels afgewerkt met aandaken en muurvlechtingen.

Ertegenover schuur en stal eveneens met gewitte gevels op gepikte plint onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat).

Auteurs: Lanclus, Kathleen