Beschrijving

Fraai rijhuis van het dubbelhuistype, zeven traveeën. Begane grond met imitatiebanden, onder geprofileerde arduinen puilijst. Rechthoekige muuropeningen. Beluikte benedenvensters. Bovenvensters met afgeronde hoeken in geriemde omlijsting met bladmotief als sleutel. Rechthoekige deur in geprofileerde omlijsting van arduin. Gedeeld bovenlicht. Daarboven, rechthoekige erker uit begin 20ste eeuw onder gesmeed ijzeren balkon. Kroonlijst en tandlijst op lange, sierlijke consoles waartussen leenwekopjes.

Auteurs :  d'Huyvetter, Clio, auteur niet publiek, Eeman, Michèle