Achterin gelegen hoeve met ruim begraasd erf, boomgaard en grote stallingen aan de straatzijde.

Ten noordwesten, woonhuis van zes traveeën met één bouwlaag onder overkragend zadeldak op geprofileerde daklijstbalkjes (Vlaamse pannen, nok evenwijdig aan de straat), binnenin op een balk gedateerd 1763. Verankerde witgekalkte bakstenen gevels op gepikte plint. Rechthoekige beluikte vensters op dorpels met tegels. Rechthoekige deur in vlakke omlijsting in vijfde travee. Dakvenster met puntgevel en muurvlechtingen boven de vierde travee. Zijaandaken met muurvlechtingen en zolderluik.

Ten zuidoosten, grote dwarsschuur met verankerde gewitte gevels onder zadeldak (Vlaamse pannen, nok evenwijdig aan de straat), eveneens daterend uit de 18de eeuw. Doorritten onder houten latei in uiterste travee, verder rechthoekige deuren en vierkante vensters. Straatzijde met getrapte daklijst onder het overkragend dekschild, bewaarde aalpomp.

Auteurs: Bogaert, Chris