Beschrijving

Gelijkaardig hoevetje (als nummer 2) met gedeeltelijk verhard en beboomd erf. Woonhuis van drie traveeën met één bouwlaag onder een zadeldak met de stallingen rechts (Vlaamse pannen, nok loodrecht op de straat), in kern opklimmend tot de 18de eeuw. Verankerde en kleurig geschilderde erfgevel op gepikte plint, aflijnende getrapte daklijst. Getraliede rechthoekige vensters op dorpels met tegels en houten lateien, beluikt. Getoogde deur onder beschilderde bakstenen strek. Rechtergedeelte met schuur met rechthoekige doorrit en drie deuren.

Auteurs: Bogaert, Chris