Beschrijving

Enkelhuis van het type rijhuis uit het tweede kwart van de 20ste eeuw. Baksteenbouw van twee bouwlagen met hardstenen gevelbanden onder afgewolfd zadeldak (pannen en leien, nok parallel aan de straat). Centrale erker op bovenverdieping waarboven dakvenster. Muuropeningen: rondbogig op benedenverdieping en rechthoekig op bovenverdieping.

Bron     : Verbeeck M. & Tack A. 1998: Inventaris van het cultuurbezit in BelgiĆ«, Architectuur Provincie Oost-Vlaanderen, Arrondissement Oudenaarde, Kanton Oudenaarde, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 15N2, Brussel - Turnhout.
Auteurs :  Tack, Anja, Verbeeck, Mieke