Beschrijving

Vroeger hoevetje in L-vorm met ten noordoosten koeienstallen uit laat 19de eeuw. Boerenwoning van zes traveeën onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat). Gewitte gevel met getoogde muuropeningen met recent vernieuwd houtwerk en luiken. Vernieuwde gevelsteen tegen rechter zijgevel en uitgebreid aan achtergevel.

Ten zuidwesten, aansluitend vroeger dienstgebouw onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat) met rechts segmentboogpoort en links rondbogig beeldnisje met bekronend kruis.

Auteurs: Verbeeck, Mieke; Tack, Anja