Hoeve met losse, lage bestanddelen U-vormig opgesteld rondom een deels verhard erf, met bakstenen stoep, armpomp en putvaalt voor het boerenhuis. Ten westen, licht verharde erfoprit, aan straatzijde gemarkeerd door middel van drie bakstenen hekpijlers op vierkante sokkel. Ten zuidoosten rest van voormalige omwalling afgezoomd met knotpopulieren.
Ten noordwesten, boerenhuis van het langgestrekte type bestaande uit een woongedeelte van één opkamertravee links + vijf traveeën en een stalgedeelte rechts van drie traveeën onder overstekend zadeldak (nok parallel aan de straat, golfplaten) op houten modillons; twee klimmende dakvensters. Jaartal 1875 door middel van gele baksteen opgenomen in het metselverband van linker zijgevel en geschilderd op deurtussendorpel. Verankerde rode baksteenbouw; gebruik van gele baksteen voor strekken van rechthoekige muuropeningen. Onder meer kelderopening met getralied kozijn onder de opkamer. Kruiskozijnen met kleine roedeverdeling, schuiframen en luiken. Kozijndeur met tweedelig bovenlicht. Kozijnstaldeuren. Aangepast venster in opkamertravee. Analoge achtergevel. Recent aanbouwsel tegen linker zijgevel.
Ten oosten, dwarsschuur met wagenhuisgedeelte rechts onder gebogen, overstekend zadeldak (nok loodrecht op het huis, Vlaamse pannen) op houten modillons, uit het derde-vierde kwart van de 19de eeuw. Stijl- en regelwerk met horizontale, gepotdekselde plankenbeschieting boven een getrapte bakstenen voeting. Rechthoekige schuurpoort onder luifel. Bakstenen zijgevels; halfronde uilengaten met radverdeling in de geveltoppen.
Ten westen, ast met aanleunende stal onder overstekend zadeldak (mechanische pannen) op houten modillons, uit het derde-vierde kwart van de 19de eeuw. Stijl- en regelwerk deels met houten plankenbeschieting, deels met bakstenen vullingen, boven een bakstenen voeting.
Ten noorden, bakhuis.