Boerenwoning

Beschrijving

Half vrijstaand en achterin gelegen voormalig boerenhuis van vijf traveeën onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat), met links aandak met vlechtingen, waarschijnlijk uit de 18de eeuw. Verankerde en gecementeerde voorgevel op bruine plint in imitatiebreuksteen. Rechthoekige vensters met deels bewaarde luiken. Lage steekboogdeur in een rechthoekige, rode en grijze bakstenen omlijsting met oren.

Ten zuidwesten, op het voorerf, bakstenen bedrijfsgebouw (dwarsschuur, wagenhuis en stallen) onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat).