Beschrijving

Achterin gelegen klein boerenhuis met haag aan de linker voorerfzijde; vier traveeën, onder heden ingestort zadeldak (voorheen deels stro en pannen), waarschijnlijk uit de 18de eeuw. Verankerde en gewitte bakstenen lijstgevel met sporen van de vroegere houten skeletbouw. Plint gepikt evenals het schuin muurvlak achter de pomp naast de deur. Rechthoekige vensters met groen-geverfde luiken. Lage steekboogdeur in een groen-geverfde bakstenen omlijsting met rechte druiplijst; puntvormig dakvenster erboven. Een lage korfboogdeur uiterst rechts. Voorts een rechts aanleunend wagenhuis met houten bebording tegen de zijtop. Afzonderlijke bakstenen dwarsschuur met stallen op het voorerf onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat), met jaarankers 1899 tegen de zijpuntgevel.

Auteurs: Verbeeck, Mieke