erfgoedobject

Rust- en verzorgingsinstelling Sint-Vincentius en klooster van de zusters van Liefde van Jezus en Maria

Beschrijving

Rust- en verzorgingsinstelling Sint-Vincentius en Klooster van de zusters van Liefde van Jezus en Maria. Aan het nieuw rusthuis van 1981 werd in 1989 een nieuw klooster gebouwd voor de zusters van Liefde van Jezus en Maria afkomstig van het heden gesloopte klooster met rustoord gelegen aan Zaffelare-Dorp nummer 2. In de tuin bevinden zich tussen het huidig en vroeger klooster een kapel en een tuinpaviljoen (zie Zaffelare-Dorp nummer 2).

Auteurs :  Verbeeck, Mieke