Beschrijving

Achterin gelegen hoeve met losse bestanddelen. Boerenhuis van zes traveeën met zadeldak (pannen), waarschijnlijk uit midden 19de eeuw. Verankerde bakstenen voorgevel (ten noorden) met bepleisterde plint. Getraliede rechthoekige vensters in vlakke witbepleisterde omlijstingen op hardstenen lekdrempel en met witte luiken. licht getoogde deur in vlak bepleisterde rechthoekige omlijsting en met decoratief traceerwerk in het bovenlicht. Bepleisterde en geschilderde achtergevel met gelijk aantal getraliede rechthoekige vensters en deur. Twee rondboogvormige zoldervensters in de zijgeveltoppen.

Ten oosten enkelvoudig bakstenen bakhuis. Ten zuiden lange bakstenen bedrijfsvleugel (dwarsschuur, wagenhuis, stallen) onder zadeldak (cementpannen).

Auteurs: Verbeeck, Mieke