Gerenoveerde hoeve met woonhuis ten westen en stallen ten zuiden van het deels beplante erf.

Woonhuis van heden zeven traveeën en één bouwlaag onder zadeldak (mechanische pannen, nok loodrecht op de straat); met jaaranker 1741 in rechter zijpuntgevel. Ontpleisterde bakstenen erfgevel op gecementeerde plint. Vernieuwde getoogde vensters met luiken (vernieuwd houtwerk) onder nieuwe toegevoegde bakstenen waterlijst. Getoogde deur in originele 18de-eeuwse bakstenen omlijsting op neuten, onder geprofileerde waterlijst en met toegevoegde ovale oculus, natuurstenen voluutjes en waterlijst naar barok model. Overstekend dakschild op uitgesneden daklijstbalkjes. Rechts aangebouwde nieuwe garage. Eveneens aangepast interieur met bewaarde zware balkenzoldering.

Ten zuiden, bakstenen stallen onder overstekend zadeldak (mechanische pannen, nok parallel aan de straat).