Beschrijving

Voormalige hoeve met losse bestanddelen. IJzeren toegangshek links met vierkante, bakstenen hekpijler op sokkel en met recentere bekroning, rechts bevestigd aan de gevel van de boerenwoning; één bouwlaag en zes traveeën, onder zadeldak (mechanische pannen, nok loodrecht op de straat), waarschijnlijk deels opklimmend tot de 18de eeuw. Verankerde en gewitte bakstenen voorgevel op gecementeerde plint. Rechthoekige vensters met luiken, hardstenen lekdrempel; venster in de eerste travee met sponning. Rechthoekige deur in een vlakke geschilderde omlijsting. Links aanleunende stal onder zadeldak (Vlaamse pannen), met klimmend dakvenster. Lage rechthoekige deur met sponning, rechts klein houten bolkozijn. Aangepast L-vormig bedrijfsgebouw.

Auteurs: Bogaert, Chris; Verbeeck, Mieke