Beschrijving

Hoeve met losse bestanddelen en oude lindentronk naast de toegang. Naar het zuidoosten georiënteerde boerenwoning van één bouwlaag en vier traveeën, mogelijk opklimmend tot de tweede helft van de 18de eeuw, maar met vernieuwde rechter zijpuntgevel en zadeldak. Verankerde en rozegekalkte bakstenen lijstgevel met getoogde vensters voorzien van hardstenen lekdrempel en bruine luiken. Getoogde deuromlijsting met oren van grijze klompjes. Links in 1940 in hoevestijl uitgebreide woning met bakstenen lijstgevel van drie traveeën en twee puntvormige dakkapellen.

Ten zuiden, aan de straat palende bakstenen bedrijfsvleugel (dwarsschuur en stallen), tussen zijpuntgevels met muurvlechtingen; jaarankers 1772 op de rechter zijpuntgevel. Verankerde en gewitte erfgevel op gepikte plint, voorzien van rechthoekige muuropeningen onder houten latei.