Woning met rechts de inrijpoort naar het erf. Het woonhuis is een circa 1791 (datering poort) omgebouwd dienstgebouw, waarschijnlijk een voormalige stal, gelegen met de voorgevel aan erfzijde.
De gebouwen behielden elementen uit verschillende perioden, de oude kern bleef bewaard in de originele delen (straatvleugel en oostvleugel), met muurpanden van kalkstenen breuksteen uit de 17de eeuw of eerste helft 18de eeuw.
De woonhuisgevel aan straatzijde telt, samen met de poorttravee drie traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak. Bakstenen gevel afgewerkt met een bakstenen muizentandfries. De ordonnantie dateert uit de eerste helft van de 19de eeuw: rechthoekige vensters in vlakke, kalkstenen omlijsting, oorspronkelijk beluikt op de benedenverdieping. De inrijpoort, een kalkstenen korfboogpoort met negblokken en afgedekte sluitsteen, is op laatst genoemde gedateerd W.H./ 1791; aan erfzijde is de poort een eenvoudige, bakstenen korfboogpoort met kalkstenen sluitsteen. Aan hoger vermeld jaartal beantwoordt de ordonnantie van de woonhuisgevel aan erfzijde: getoogde muuropeningen in rechthoekige kalkstenen omlijsting; een fraaie Lodewijk XVI-deur met oorspronkelijk houtwerk en houten roedeverdeling in het bovenlicht. Uit een oudere periode (circa 1760) dateren de getoogde vensters in kalkstenen omlijsting met vlakke sluitsteen en sponningbeloop, voorzien van duimen. Deze gevel is vrijwel volledig van breuksteen, doorlopend in de aansluitende stal, die twee oorspronkelijke, getoogde deuren in kalkstenen omlijsting met sluitsteen behield, en een houten luik. Ook de achtergevel van dit gedeelte, die een wand van het kerkplein vormt, is vrijwel volledig van breuksteen.
Dwarsschuur achteraan het erf, waarschijnlijk eveneens daterend uit eind 18de eeuw; bakstenen gebouw onder zadeldak, voorzien van een bakstenen korfboogpoort met kalkstenen sluitsteen en imposten.
Recentere stallen aan de westzijde van het erf.