Beschrijving

Hoevetje met losstaande bestanddelen met woonhuis ten westen, wagenhuis met aangebouwde garage ten noorden en schuur ten oosten van het met gras begroeide erf. Verhard toegangspad vanaf het ijzeren hek met gemetste gewitte hekpijlers.

Woonhuis van vijf traveeën onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat), daterend van circa 1800. Gewitte gevel op gepikte plint met getrapte daklijst. Overstekend gedeelte van het dakschild als afdak boven de deur. Rechthoekige vensters met vernieuwde luiken.

Ten oosten, bakstenen dwarsschuur van drie traveeën onder pannendak (nok loodrecht op de straat) met centrale kortboogpoort; gevelsteentje gedateerd 1895. Naast het woonhuis, bakhuis.

Auteurs: Bogaert, Chris; Lanclus, Kathleen