Twee dorpswoningen

Beschrijving

Twee aan elkaar gebouwde dorpshuizen met omhaagde voortuintjes, drie en zes traveeën en twee bouwlagen onder doorlopend zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat), daterend uit de tweede helft van de 19de eeuw. Beraapt voorgevelparement op grijsgeschilderde plint, afgelijnd door bepleisterde banden. Rechthoekige omlijste vensters met luiken op de begane grond. Nummer 34 met behouden houtwerk en roedeverdeling.

Auteurs: Bogaert, Chris; Lanclus, Kathleen

Aanvullende informatie

De erfgoedwaarde is verdwenen. Het linker pand (nummer 36) is gesloopt. Het rechter pand (nummer 34) onderging verschillende aanpassingen zoals het verwijderen van de beraping, het dichten van een muuropening en het vernieuwen van het houtwerk.

Auteurs: Jacobs, Els