• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Dorpswoning

Beschrijving

Dubbelhuis uit de tweede helft van de 18de eeuw. Aanvankelijk één verdieping hoog; steekboogvensters met zandstenen omlijsting; vrij uitgewerkte deuromlijsting: stijlen voorzien van geprofileerde neuten en imposten, laatstgenoemde onderling verbonden door middel van de tussendorpel, rondboog verrijkt met een sluitsteen en gemarkeerd door een gestrekte, geprofileerde waterlijst.

Woning met één verdieping verhoogd in het begin van de 19de eeuw; vensterdorpels rustend op kleine classicistisch getinte consoles met dropmotief.