Beschrijving

Dubbelhuis van vier traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (nok parallel aan de straat, mechanische pannen) in eclectische stijl van 1893.

Bakstenen lijstgevel op arduinen plint. Rechthoekige deur in omlopende arduinen omlijsting, waarboven balkon met ijzeren leuning. Aangepaste vensters, op de bovenverdieping. met kordonvormende lekdrempel en smalle ijzeren leuning. Gevelafsluiting met houten kroon- en tandlijst op modillons. Vernieuwd houtwerk.

• Gemeente-archief Hoogstraten, machtiging van het College van Burgemeester en Schepenen 12/11/1893.

Auteurs :  Plomteux, Greet