• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Burgerhuis

Uit de eerste helft van de 20ste eeuw, vermoedelijk op de plaats van oudere bebouwing.

Schuin op de straat ingeplant woonhuis, afgescheiden van de straat door ommuurd voortuintje, doorbroken door ijzeren hek tussen bakstenen pijlers en voor de woning vervangen door art-decogetint hekwerk op laag muurtje. Woning van twee bouwlagen en drie traveeën onder vernieuwd pannen zadeldak. Roodbakstenen parement met knipvoegen onder houten geprofileerde kroonlijst. Lijstgevel gekenmerkt door vier lisenen, aan de zijkanten gevelhoog en centraal enkel op de tweede bouwlaag, verdeeld in spaarvelden bekroond door getrapt friesje. Gebruik van natuursteen voor plint, dorpels, banden, deuromlijsting onder druiplijstje, consoles onder de lisenen en aanzet- en sluitstenen van de getoogde vensters op de verdieping. Rechte vensteropeningen onder ijzeren latei voorzien van rozetten op de begane grond. Nieuw schrijnwerk.