Beschrijving

Café "Forum". Oorspronkelijk neoclassicistisch burgerhuis van twee traveeën en drie bouwlagen, volgens het kadasterarchief gebouwd in 1903. Gepleisterde en geschilderde voorgevel gemarkeerd door een smalle linker deurtravee en breed rechter zijrisaliet, tot de tweede verdieping belijnd door imitatiebanden. Horizontaliserende arduinen puilijst en kordon en aflijnen hoofdgestel met versierde fries en houten kroonlijst op uitgelengde modillons. Rechthoekige omlijste vensters en deurvenster met ijzeren balkon op zware voluutconsoles en bekronende waterlijst in het zijrisaliet, erboven gekoppelde vensters en vergulde siermotieven op de penanten.

Auteurs :  Bogaert, Chris, Lanclus, Kathleen